Μπισκότα βρώμης με γεύση μήλο-κανέλα

ΥΛΙΚΑ

  • 2 μήλα κόκκινα χωρίς φλούδα περασμένα στον χοντρό τρίφτη.
  • ½ φλιτζάνι ελαφρύ ελαιόλαδο .
  • 1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης. 
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι ολ. άλεσης. 
  • 1 πρέζα φυσικό αλάτι.
  • 1 κουταλάκι Κανέλα Κεϋλάνης. 
  • 1 γενναία κουταλιά μέλι. 
  •  ½ φλιτζάνι ξηρούς καρπούς της επιλογής σου(προαιρετικά).

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Τρίβετε τα μήλα στον τρίφτη και τα τοποθετούμε σε ένα κατσαρολάκι μαζί με το μέλι και την κανέλα.
  2. Ζεσταίνετε ελαφριά μέχρι να λιώσει το μέλι. 
  3. Προσθέτετε τη βρώμη, το αλεύρι, το αλάτι και το λάδι. 
  4.  Προσθέτετε τους ξηρούς καρπούς(προαιρετικά). 
  5. Με ένα κουτάλι σχηματίζετε 12 μπισκότα.
  6. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 αέρα για 15 λεπτά περίπου. 

 

Η συνταγή είναι από thehealthlab.gr  με την πινελιά της διαιτολόγου βέβαια!

 

Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολούθησε με στη ιστοσελίδα μου στο Facebook και στη σελίδα μου στο Instagram


Διάβασε επίσης:  Μπάρες δημητριακών.

 
 
 

 

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ