ΥΛΙΚΑ 1/2 φλιτζάνι ψιλό πλιγούρι (σπασμένο σιτάρι) 3 φλιτζάνια ψιλοκομμένος
ΥΛΙΚΑ500 γρ. ρεβύθια450 γρ. ψητές κόκκινες πιπεριές κομμένες σε κύβουςΚρεμμύδι1 κ.σ. φρεσκοκομμένο δυόσμο ή μαιντανό3 κ.σ. κάπαρη Σαντορίνης2 μεγάλες σκ. σκόρδο, λιωμένες4
ΥΛΙΚΑΜαρούλιΡόκαΜαραθόριζαΚαπνιστό σολομό1 αβοκάντοΦρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο Άνηθο ψιλοκομμένο ΚάπαρηΓια το dressing:Μαγιονέζα lightΧυμό λεμόνι1 κ.σ. ελαιόλαδοΕΚΤΕΛΕΣΗΚόβουμε
ΥΛΙΚΑ4 μέτρια παντζάρια βρασμένα (μόνο οι βολβοί)1 ξινόμηλο1- 2 γιαούρτια στραγγιστά light2-3 κ.σ. μαγιονέζα light50 γρ. καρύδια τριμμένα1 ποτήρι του κρασιού ξύδι με εστραγκόν2-3
ΥΛΙΚΑ2 κομμάτια ανθότυρο Σπανάκι (τα φύλλα μόνο κι όχι τα κοτσάνια)8 μέτρια μανιτάρια άσπρα κομμένα σε φέτες1 κούπα του καφέ πέρλες από ρόδι1 κούπα του καφέ καρύδια
τεστ1
Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 16, Περιστέρι, 12134