Οι online συνεδρίες..!

Εδώ και αρκετά χρόνια έχει μπει για τα καλά το διαδίκτυο στη ζωή μας και η αλήθεια είναι ότι η τεχνολογία μάς βοηθά και μας εξυπηρετεί σε πολλά. Η απόσταση εκμηδενίζεται και δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα στην επικοινωνία. Και στα λέω όλα αυτά, διότι μπορεί κάλλιστα να μην κατοικείς στην Αθήνα, ούτε καν στην Ελλάδα!

Εφόσον, λοιπόν, θέλεις τις υπηρεσίες μου, μπορείς να τις έχεις μέσω online συνεδριών, όπως αυτές που σου περιέγραψα πριν. Καταλαβαίνω πως ερωτήματα κατακλύζουν το μυαλό σου..

"Πως θα ζυγίζομαι..;"'

"Η διατροφή θα είναι στα μέτρα μου..;"

"Θα έχω επικοινωνία με την διαιτολόγο..;"

"Θα τα καταφέρω έτσι..;"


Αρχικά να σου πω, πως τα άτομα που παρακολουθώ εξ αποστάσεως πετυχαίνουν τους στόχους τους με τον ίδιο τρόπο όπως και εκείνα που βλέπω στο γραφείο.


Και είναι λογικό αφού ακολουθείται σχεδόν η ίδια διαδικασία. Το σχεδόν αφορά την μέτρηση βάρους σου που στην δική σου περίπτωση θα γίνεται με δική σου ζυγαριά. Εάν έχεις ζυγαριά που κάνει (έστω και οικιακή) λιπομέτρηση θα μου αναφέρεις στις συνεδρίες μας και αυτές τις πληροφορίες.

Να σε ενημερώσω εδώ πως υποστηρίζω και την προσέγγιση χωρίς ζύγισμα, οπότε εάν η ζυγαριά σου προκαλεί.. "εφιάλτες", μπορούμε να το παραλείψουμε αυτό το βήμα και να εστιάσουμε στην ουσία που είναι να χτίσουμε μαζί μια υγιή σχέση με το φαγητό με μια παρέμβαση χωρίς ζύγισμα!

Ας σου εξηγήσω όμως λίγο την διαδικασία:
Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μου είτε τηλεφωνικά στο 2105722262, είτε μέσω του λογαριασμού μου στο Instagram, είτε να κλείσεις το ραντεβού σου εδώ.

Σου στέλνουμε κατευθείαν οδηγίες μέσω email για το πώς θα κινηθούμε, ώστε να λυθούν όλες σου οι απορίες. Για ο,τιδήποτε άλλο χρειαστείς, είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία.

Μπορείς να δεις την δομή της πρώτης συνεδρίας εδώ και των επόμενων συνεδριών εδώ.

Στις εξ αποστάσεως συνεδρίες δεν θα στερηθείς τίποτα και θα λάβεις όλο το πακέτο συμβουλευτικής και υποστήριξης όπως και αν σε έβλεπα στο γραφείο.

Οι συνεδρίες μας μπορούν να γίνουν μέσω σταθερού τηλεφώνου, viber, messenger, instagram, skype.

Είμαστε μόλις ένα κλικ μακριά!

 

 

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ