Κοτόπουλο με ντοματίνια και μοτσαρέλα

ΥΛΙΚΑ

4 φιλέτα κοτόπουλο χωρίς πέτσα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κούπες ντοματίνια
200 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Βαλσαμικό ξύδι
10 μεγάλα φρέσκα φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε επιφάνεια κοπής αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα κοτόπουλο και τα αφήνουμε στην άκρη.
Σ' ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε τις 3 κ.σ. ελαιόλαδο σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία και ρίχνουμε τα φιλέτα. 
Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν με λίγο νεράκι για 10' περίπου από κάθε πλευρά με κλειστό καπάκι. 
Σ' ένα άλλο μικρότερο κατσαρολάκι ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και ρίχνουμε το σκόρδο και το αφήνουμε να βγάλει τα αρώματά του. 
Προσθέτουμε τα ντοματίνια και τα αφήνουμε για 5' μέχρι να μαλακώσουν. 
Στη συνέχεια αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τον βασιλικό. 
Όταν το κοτόπουλο ψηθεί καλά και μέσα και έξω, προσθέτουμε στο τηγάνι την κομμένη μοτσαρέλα και το μείγμα με τα ντοματίνια, τα αφήνουμε να δέσουν για 1-2 λεπτάκια.
Τέλος ραντίζουμε με το βαλσαμικό ξύδι και σερβίρουμε με σαλάτα.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!
Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 16, Περιστέρι, 12134

  • Ωράριο: Κατόπιν ραντεβού
  • Τηλ.: 2105722262 - 6947221887
  • Email: margeli@dietitian.gr
ΠΑΝΩ