Μπιφτέκια κοτόπουλου

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό κιμάς κοτόπουλου
  • 1-2 πιπεριές κόκκινες
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 καρότο
  • 3-4 λευκά μικρά μανιτάρια (προαιρετικά)
  • Μαϊντανός
  • 150γρ. ψωμί ολικής άλεσης
  • Γάλα μουλιάσματος ψωμιού
  • Μπαχαρικά : αλάτι, πιπέρι, mix κοτόπουλου, σκόνη σκόρδου, γλυκιά πάπρικα, σκόνη μουστάρδας


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Μουλιάζετε το ψωμί στο γάλα.
  2. Ψιλοκόβετε στο μπλέντερ όλα τα λαχανικά εκτός από τα καρότα.
  3. Τρίβετε στο ψιλό τα καρότα.
  4. Ανακατεύετε όλα τα υλικά και προσθέτετε το ψωμί καλά στυμμένο.
  5. Ζυμώνετε τον κιμά και τον αφήνετε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα (μπορείτε να τον αφήσετε και όλο το βράδυ).
  6. Βάζετε σε ένα μπολάκι λίγο ελαιόλαδο και με γάντια πλάθετε τα μπιφτέκια αλείφοντας τα χέρια σας κάθε φορά με λίγο λάδι. Θα είναι πολύ μαλακά , μην σας ανησυχήσει.
  7. Ψήνετε στον αέρα ή στο γκριλ μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

 

Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολούθησε με στη ιστοσελίδα μου στο Facebook και στη σελίδα μου στο Instagram.


Διάβασε επίσης:Ρολό κοτόπουλου με μελιτζάνα, γραβιέρα και πιπεριά

 


 

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ