Φιλέτο κοτόπουλο με θυμάρι και λεμόνι

ΥΛΙΚΑ

4 φιλέτα από κοτόπουλο
1 ζωμό λαχανικών
1-2 λεμόνια
1 κ.σ. μουστάρδα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γλ. θυμάρι
αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αρχικά σωτάρουμε ελαφρά τα φιλετάκια μας με 3 κ.σ λάδι στην κατσαρόλα.
Στο μεταξύ, έχουμε διαλύσει το ζωμό σε 250 ml ζεστό νερό και μέσα στο μίγμα προσθέτουμε τη μουστάρδα, το χυμό από τα λεμόνια (ανάλογα πόσο ζουμερά είναι, αλλά και τα γούστα) και 1 κ.σ. ελαιόλαδο και το ανακατεύουμε.
Όταν έχουνε πάρει χρώμα τα φιλέτα, τα περιχύνουμε με τη σάλτσα, τα αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι. 
Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσει για 40' περίπου.
Όταν έχει βράσει το κοτόπουλο ξεσκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει. 
Ιδανικά σερβίρουμε με ρύζι καστανό.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!
Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 16, Περιστέρι, 12134

  • Ωράριο: Κατόπιν ραντεβού
  • Τηλ.: 2105722262 - 6947221887
  • Email: margeli@dietitian.gr
ΠΑΝΩ