Ρολό κοτόπουλου με μελιτζάνα, γραβιέρα και πιπεριά

ΥΛΙΚΑ
Για το ρολό:

  • Κοτόπουλο φιλέτο
  • Γραβιέρα light σε στικς
  • Μελιτζάνα σε στικς
  • Πιπεριές σε στικς
  • Αλάτι, πιπέρι, καστανή ζάχαρη
  • Ελαιόλαδο


Για τις πατάτες με κρούστα τυριού:

  • 750γρ πατάτες κομμένες σε κυβάκια με την φλούδα
  • 30 γρ κεφαλοτύρι
  • 30γρ παρμεζάνα
  • 1/4 κ.γ αλάτι
  • 1/2 κ.γ πιπέρι
  • 1/2 κ.γ θυμάρι
  • 1/2 κ.γ πάπρικα
  • 1/4 κ.γ σκόνη σκόρδου


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβετε τις πατάτες σε κυβάκια με την φλούδα τους και τις βράζετε για 10 λεπτά.
  2. Σε ένα πυρέξ βάζετε ελαιόλαδο, παρμεζάνα, κεφαλοτύρι, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, σκόνη σκόρδου, πάπρικα.
  3. Σουρώνετε τις πατάτες και τις τοποθετείτε στο πυρέξ.
  4. Κόβετε τις μελιτζάνες και τις πιπεριές σε ραβδάκια.
  5. Αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε 1 κ.σ. ελαιόλαδο, μια πρέζα καστανή ζάχαρη και ανακατεύετε.
  6. Ψήνετε σε ταψί με λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 μέχρι να καψαλιστούν οι άκρες τους.
  7. Αλατοπιπερώνετε τα φιλετάκια και τα γεμίζετε με μελιτζάνα, πιπεριά και γραβιέρα.
  8. Τυλίγετε σε ρολό, κλείνετε με οδοντογλυφίδα και το ραντίζετε με ελαιόλαδο.
  9. Το τοποθετείτε στο πυρέξ, πάνω στις πατάτες και ψήνετε για 20 λεπτά στους 180 αέρα και για 25 ακόμα λεπτά στους 200 θερμογκρίλ.

 

Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολούθησε με στη ιστοσελίδα μου στο Facebook και στη σελίδα μου στο Instagram.


Διάβασε επίσης:Φιλέτο κοτόπουλο με θυμάρι και λεμόνι


 

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ