Τορτίγια με σπανάκι ντοματίνια και τυριά
- φέτα light
- σπανάκι κατεψυγμένο
- τυρί κίτρινο light
- ντοματίνια
- 1 τορτίγια ολικής άλεσης χωρίς συντηρητικά
- αλάτι και πιπέρι
- Σε αντικολλητικό τηγάνι πρόσθεσε την φέτα light, το σπανάκι, τα ντοματίνια.
- Ανακάτευε συχνά μέχρι να αρχίσουν να δένουν όλα μαζί.
- Δώσε στρόγγυλο σχήμα στο μείγμα όπως είναι στο τηγάνι.
- Πρόσθεσε από πάνω λίγο κίτρινο τυρί και σκέπασε με την τορτίγια.
- Βάλε από πάνω ένα πιάτο για να αναποδογυρίσεις την τορτίγια στο τηγάνι.
- Μόλις κάνει ωραία κρούστα και λιώσει το κίτρινο τυράκι, αφαίρεσε από το τηγάνι.
- Όπως είναι ζεστή, πρόσθεσε λίγο ακόμα κίτρινο τυράκι και κλείσε την τορτίγια σου.
- Απόλαυσε!
Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολούθησε μας στην σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram
Διάβασε επίσης: Αυγά με σπανάκι και τυρί (green shakshuka).