Τορτίγια με σπανάκι ντοματίνια και τυριά

 
ΥΛΙΚΑ
  • φέτα light
  • σπανάκι κατεψυγμένο 
  • τυρί κίτρινο light
  • ντοματίνια
  • 1 τορτίγια ολικής άλεσης χωρίς συντηρητικά 
  • αλάτι και πιπέρι
 
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σε αντικολλητικό τηγάνι πρόσθεσε την φέτα light,  το σπανάκι, τα ντοματίνια.
  2. Ανακάτευε συχνά μέχρι να αρχίσουν να δένουν όλα μαζί.
  3. Δώσε στρόγγυλο σχήμα στο μείγμα όπως είναι στο τηγάνι. 
  4. Πρόσθεσε από πάνω λίγο κίτρινο τυρί και σκέπασε με την τορτίγια.
  5. Βάλε από πάνω ένα πιάτο για να αναποδογυρίσεις την τορτίγια στο τηγάνι.
  6. Μόλις κάνει ωραία κρούστα και λιώσει το κίτρινο τυράκι, αφαίρεσε από το τηγάνι.
  7. Όπως είναι ζεστή, πρόσθεσε λίγο ακόμα κίτρινο τυράκι και κλείσε την τορτίγια σου.
  8. Απόλαυσε! 
 
 

Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολούθησε μας στην σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram


Διάβασε επίσης: Αυγά με σπανάκι και τυρί (green shakshuka).

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ