Αυγά με σπανάκι και τυρί (green shakshuka)

ΥΛΙΚΑ 

  • Σπανάκι κατεψυγμένο (1/2 μικρή συσκευασία ή όσο χωράει στο τηγάνι σας) και άλλα μυρωδικά αν επιθυμείτε.
  • 1 κρεμμύδι.
  • 2 αυγά.
  • Φέτα ή τυρί cottage.
  • Ελαιόλαδο.
  • Αλάτι, πιπέρι.
  • Παξιμαδάκια χαρουπιού.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο το σπανάκι (και τα μυρωδικά εάν θέλετε να προσθέσετε) και το κρεμμύδι μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
  2. Κάνετε χώρο και ρίχνετε στο αντικολλητικό τηγάνι τα αυγά μαζί με λίγο ελαιόλαδο.
  3. Κλείνετε το καπάκι και αφήνετε τα αυγά "μάτια" να μαγειρευτούν.
  4. Όταν είναι έτοιμα ρίχνετε το τυρί, αλάτι και πιπέρι.
  5. Σερβίρετε με παξιμαδάκια χαρουπιού.

 

Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολούθησε με στη ιστοσελίδα μου στο Facebook και στη σελίδα μου στο Instagram


Διάβασε επίσης: Τορτίγια με σπανάκι.


 

 

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ