Αυγά με σπανάκι και τυρί (green shakshuka)
ΥΛΙΚΑ
- Σπανάκι κατεψυγμένο (1/2 μικρή συσκευασία ή όσο χωράει στο τηγάνι σας) και άλλα μυρωδικά αν επιθυμείτε.
- 1 κρεμμύδι.
- 2 αυγά.
- Φέτα ή τυρί cottage.
- Ελαιόλαδο.
- Αλάτι, πιπέρι.
- Παξιμαδάκια χαρουπιού.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο το σπανάκι (και τα μυρωδικά εάν θέλετε να προσθέσετε) και το κρεμμύδι μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
- Κάνετε χώρο και ρίχνετε στο αντικολλητικό τηγάνι τα αυγά μαζί με λίγο ελαιόλαδο.
- Κλείνετε το καπάκι και αφήνετε τα αυγά "μάτια" να μαγειρευτούν.
- Όταν είναι έτοιμα ρίχνετε το τυρί, αλάτι και πιπέρι.
- Σερβίρετε με παξιμαδάκια χαρουπιού.
Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολούθησε με στη ιστοσελίδα μου στο Facebook και στη σελίδα μου στο Instagram
Διάβασε επίσης: Τορτίγια με σπανάκι.