Τυροπιτάκια σε 10 λεπτά

ΥΛΙΚΑ

  • 200γρ γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 1 αυγό
  • 60γρ ελαιόλαδο
  • 130γρ φαρίνα ολικής άλεσης
  • 150γρ ανθότυρο
  • 100γρ λευκό τυρί light
  • αλάτι, πιπέρι
  • σουσάμι για το πασπάλισμα (προαιρετικά)

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Πρόσθεσε σε ένα μπολ το γιαούρτι, το λάδι και το αυγό, το αλάτι και το πιπέρι και ανακάτεψε.
  2. Βάλε και το αλεύρι, ανακάτεψε και έπειτα πρόσθεσε και τα τυριά σπασμένα με το χέρι.
  3. Πλάσε με γάντια σε μπαλίτσες και τοποθέτησε σε ταψί με λαδόκολλα, αραιά γιατι θα φουσκώσουν.
  4. Πασπάλισε, αν θέλεις, με το σουσάμι.
  5. Ψήσε στο φούρνο στον αέρα, στους 180 βαθμούς για περίπου 18 λεπτά. Αν θέλεις μπορείς να τα ψήσεις στο air fryer για 12 λεπτά στους 180 βαθμούς σε δόσεις (στο ενδιάμεσο γύρισέ τα).

 

Δες εδώ το βίντεο με τα βήματα αναλυτικά.

Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα, ακολούθησέ μας στην σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram.

 

Διάβασε επίσης: Κολοκυθοκεφτέδες φούρνου

 

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ