Πουτίγκα πρωτεΐνης με ανθότυρο

ΥΛΙΚΑ

  • 450 γρ ανθότυρο
  • ½ κούπα ζάχαρη καστανή
  • ¾ κούπας γάλα σόγιας βανίλια
  • ¼ κούπας κακάο
  • ½ φλιτζανάκι σιρόπι σφενδάμου
  • ¼ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπλέντερ ή πολυκόφτη τροφίμων χτύπα την ζάχαρη, ώστε να γίνει σαν πούδρα.
  2. Πρόσθεσε το κακάο και το τυρί και ανάμειξέ τα 
  3. Πρόσθεσε και το γάλα και συνέχισε την ανάμειξη  μέχρι να γίνει κρεμώδες το μείγμα.
  4. Πρόσθεσε το σιρόπι σφενδάμου και το εκχύλισμα βανίλιας και συνέχισε την ανάμειξη μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  5. Σέρβιρε την πουτίγκα σε μπολάκια και πρόσθεσε για το γαρνίρισμα κομματάκια φρέσκων φρούτων, σταγόνες σοκολάτας ή τρούφα.

 

Σημείωση: Αντί για καστανή ζάχαρη, μπορείς εναλλακτικά να χρησιμοποιήσεις ζάχαρη από χουρμάδες.

 

Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram.


Διάβασε επίσης: Μάφινς μπανάνας με κακάο.

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ