Σοκολατάκια με καρύδα

ΥΛΙΚΑ

  • 80γρ. καρύδα τριμμένη.
  • 40γρ. μέλι.
  • 1κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας.
  • 50γρ.κουβερτούρα με στέβια.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανακατεύετε την καρύδα το μέλι και την βανίλια. 
  2. Xωρίζετε σε 8 μερίδες ίδιου βάρους.
  3. Αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν.
  4. Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
  5. Βυθίζετε τα κομμάτια από την καρύδα το μέλι και την βανίλια στην λιωμένη κουβερτούρα.
  6. Αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει η κουβερτούρα.

 

Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολούθησε με στη ιστοσελίδα μου στο Facebook και στη σελίδα μου στο Instagram


Διάβασε επίσης: Σοκολατάκια με κρέμα φράουλα.

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ