Σοκολατάκια με καρύδα
ΥΛΙΚΑ
- 80γρ. καρύδα τριμμένη.
- 40γρ. μέλι.
- 1κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας.
- 50γρ.κουβερτούρα με στέβια.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύετε την καρύδα το μέλι και την βανίλια.
- Xωρίζετε σε 8 μερίδες ίδιου βάρους.
- Αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν.
- Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
- Βυθίζετε τα κομμάτια από την καρύδα το μέλι και την βανίλια στην λιωμένη κουβερτούρα.
- Αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει η κουβερτούρα.
Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολούθησε με στη ιστοσελίδα μου στο Facebook και στη σελίδα μου στο Instagram
Διάβασε επίσης: Σοκολατάκια με κρέμα φράουλα.