Οι επόμενες συνεδρίες…!

Και ήρθε η ώρα για τη δεύτερη συνάντησή μας . Ανυπομονούσες;

Τι γίνεται στις επόμενες συνεδρίες:

  • Μέτρηση & αξιολόγηση βάρους σου για το διάστημα που πέρασε.
  • Θέσπιση της νέας σου διατροφής.
  • Ατομική συμβουλευτική γύρω από κάθε τι σε απασχολεί.


Ας αναλύσουμε λιγάκι τα 3 παραπάνω στάδια:

Μέτρηση & αξιολόγηση βάρους σου

Το βάρος δεν πρέπει να σου γίνει βάρος!

Εφόσον θέλεις να ζυγιστείς, θα δούμε την πρόοδό σου κι αν έχεις απορίες, προβληματισμούς ευχαρίστως τους λύνουμε. Να επισημάνω εδώ ότι το βάρος είναι μια ένδειξη ή καλύτερα μία παράμετρος, δεν είναι η ουσία. Π.χ. το να διαχειριστείς τα γλυκά ή το φαγητό από fast food έχει εξίσου μεγάλη σημασία.

“Χτίζεις” διατροφικές συνήθειες, δεν κάνεις απλά "μία ακόμη δίαιτα".

Στον μήνα επάνω κάνουμε εκ νέου λιπομέτρηση και αξιολόγηση.
 

Θέσπιση της νέας σου διατροφής

Αυτήν την διαμορφώνουμε από κοινού και την λαμβάνεις άμεσα αφού από την πρώτη συνεδρία (δες εδώ) έχουμε πια όλα τα δεδομένα.

Για την διατροφή σου, θα προσαρμόσω το πρόγραμμά σου με βάση τα τρόφιμα που έχεις στο ψυγείο σου, την εποχή για τα κατάλληλα φρούτα και λαχανικά, τι σου άρεσε και τι όχι, ποιες ανάγκες/επιθυμίες έχεις εσύ και η οικογένεια σου, αν νηστεύεις κ.ά.
Καταλαβαίνεις ότι αυτό το βήμα είναι πολύ σημαντικό γιατί το διαιτολόγιο σου θα πρέπει να προσαρμόζεται σε εσένα και όχι εσύ σε αυτό.
 

Ατομική συμβουλευτική

Μην την υποτιμήσεις ως διαδικασία γιατί είναι εξίσου σημαντική με τον στόχο σου (πχ απώλεια βάρους).

Αν σε απασχολεί κάτι, αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι, αν πρόκειται να συζητήσουμε για κάτι που σε ενοχλεί σχετικά με τη διατροφή, μπορείς να το κάνεις.

Από τη μεριά μου, θα σου πω όλα όσα γνωρίζω για το θέμα, θα σου δώσω ενημερωτικά φυλλάδια, και συμβουλευτικό υλικό.

Εδώ θα σταθώ και θα σε παροτρύνω να μην χάνεις τις συνεδρίες σου ακόμα και αν δεν έχεις χάσει βάρος ή έχεις πάρει βάρος ακόμα! Δεν θα σε "μαλώσω", ίσα ίσα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία! Είναι σοβαρό να δούμε τα πιθανά προβλήματα, όπως η αυξομείωση βάρους, φαγητό από ενοχές, συναισθηματικό φαγητό...

Εργαλεία, κόλπα και τρόποι υπάρχουν, θα στα δείξω όλα, αλλά η αποφασιστικότητά σου, η επιμονή σου, η θέλησή σου και η υπομονή σου είναι όλα όσα έχεις μέσα σου και εκεί θα βρεις όλες τις απαντήσεις.

Εγώ ως διατροφολόγος θα σε παροτρύνω, θα σε συμβουλεύω, θα σε υποστηρίξω, θα επιχειρήσω να σου αναδείξω όλες τις διαθέσιμες λύσεις, αλλά στον τερματισμό του ταξιδιού θα φτάσεις επειδή μπορείς και το θέλεις!

 

Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολούθησε με στη ιστοσελίδα μου στο Facebook και στη σελίδα μου στο Instagram.

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ