Μανιτάρια στιφάδο

ΥΛΙΚΑ

  • Μανιτάρια φρέσκα portobello.
  • 1 συσκευασία κατεψυγμένα κρεμμυδάκια για στιφάδο. 
  • Ντομάτα τριμμένη. 
  • 1 κύβο λαχανικών βιολογικό. 
  • 3 κ.σ ελαιόλαδο.
  • Κανέλα, μπαχάρι, γαρίφαλο, δάφνη, αλάτι και πιπέρι.

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Τοποθετείτε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και βάζετε το ελαιόλαδο.
  2. Κόβετε τα μανιτάρια σε τέσσερα κομμάτια και τα βάζετε στην κατσαρόλα. Σοτάρετε για 3-4 λεπτά.
  3. Βάζετε τα κρεμμύδια όπως είναι κατεψυγμένα και σοτάρετε μέχρι να καραμελώσουν.
  4. Προσθέτετε ένα κύβο λαχανικών βιολογικό, τριμμένη ντομάτα και αφήνετε να πάρει μία βράση. 
  5. Ρίχνετε στην κατσαρόλα κανέλα, μπαχάρι, γαρίφαλο, δάφνη, αλάτι και πιπέρι. 
  6. Προσθέτετε μία κούπα νερό και αφήνετε να βράσει. Μόλις χυλώσει είναι έτοιμο. 

 

Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολούθησε με στη ιστοσελίδα μου στο Facebook και στη σελίδα μου στο Instagram

 

 

Διάβασε επίσης: Μανιτάρια φρικασέ.

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ