Τορτίγια με σπανάκι

ΥΛΙΚΑ

  • 1 τορτίγια.
  • Σπανάκι.
  • Τυρί κρέμα light.
  • Τυρί τριμμένο light.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε το κατεψυγμένο σπανάκι μαζί με αλάτι, πιπέρι , μπαχαρικά μέχρι να εξατμιστεί το νερό.
  2. Μεταφέρετε στο άκρο του τηγανιού το σπανάκι.
  3. Προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο και ψήνετε στο τηγάνι λίγο την τορτίγια και από τις 2 πλευρές.
  4. Μεταφέρετε το σπανάκι πάνω στην τορτίγια και προσθέτετε τυρί τριμμένο και τυρί κρέμα.
     

 

Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολούθησε με στη ιστοσελίδα μου στο Facebook και στη σελίδα μου στο Instagram


Διάβασε επίσης: Αυγά με σπανάκι και τυρί (green shakshuka).

 
Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ