Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα

ΥΛΙΚΑ

  • 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο κομμένα σε μπουκίτσες


Για την μαρινάδα :

  • 150γρ γιαούρτι
  • 50 γρ μουστάρδα
  • 30 γρ λάδι
  • 1 γεμάτο κ.γλ μέλι
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, κάρυ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ ανακάτεψε τα υλικά της μαρινάδας.
  2. Ρίξε τα κομμάτια από φιλέτο κοτόπουλο μέσα στο μπολ και ανακάτεψε πάλι, ώστε να πάει παντού η μαρινάδα.
  3. Άφησε το μπολ στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα!
  4. Κόψε τις πατάτες και τις γλυκοπατάτες σε sticks και ράντισέ τες με λίγο ελαιόλαδο.
  5. Πρόσθεσε το κοτόπουλο μαζί με τις πατάτες σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήσε για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς.

 

Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram.


Διάβασε επίσης: Κοτόπουλο με ντοματίνια και μοτσαρέλα.

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ