Αυγά cilbir

ΥΛΙΚΑ

  • 2 αυγά
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
  • 1 κ.σ λάδι
  • αλάτι και πιπέρι
  • κύμινο
  • πάπρικα
  • 1 φέτα ψωμί ολικής
  • σκόνη σκόρδου
  • θυμάρι
  • 1 κ.σ τυρί τριμμένο χαμηλών λιπαρών, προαιρετικά

     

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βράσε τα αυγά (εμείς τα αφήσαμε 6 λεπτά για να γίνουν μελάτα).
  2. Ανακάτεψε το γιαούρτι με λίγο αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και σκόνη σκόρδου.
  3. Σε ένα σκεύος ανακάτεψε το ελαιόλαδο με κύμινο και γλυκιά πάπρικα.
  4. Στρώσε το γιαούρτι σε ένα πιάτο και από πάνω πρόσθεσε τα δύο αυγά.
  5. Πρόσθεσε το αρωματισμένο λάδι και λίγο αλατοπίπερο στα αυγά.
  6. Φρυγάνισε το ψωμάκι και το βάλ'το στο πλάι του πιάτου.
  7. Προαιρετικά, μπορείς να πασπαλίσεις με λίγο τριμμένο τυράκι.

 

Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram.


Διάβασε επίσης: Αυγά με σπανάκι και τυρί (green shakshuka).

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ