Bowl με κινόα
ΥΛΙΚΑ
Για την σαλάτα:
- Κινόα
- Αμάρανθος
- Φιλέ αμυγδάλου καβουρντισμένο
- Κουκουνάρι καβουρντισμένο
- Αβοκάντο
- Παντζάρι έτοιμο βρασμένο
- Βερίκοκο
- Δυόσμος
Για την ροζ sauce:
- 80γρ γιαούρτι
- 30γρ ζουμάκι από το παντζάρι
- 2κ.σ ελαιόλαδο
- 2κ.σ ξύδι βαλσάμικο
- 1κ.γλ μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζετε την κινόα και τον αμάρανθο για 15-20 λεπτά.
- Ψήνετε το παντζάρι και έπειτα κόβετε σε μικρά κομμάτια(κρατήστε το ζουμάκι από το σακουλάκι!!!)
- Κόβετε το βερίκοκο σε μικρά κομμάτια
- Ψιλοκόβετε τον δυόσμο
- Κόβετε το αβοκάντο σε φετούλες
- Προσθέτετε τα παραπάνω υλικά σε ένα μπολ μαζί με το κουκουνάρι και το φιλέ αμυγδάλου.
- Ανακατεύετε όλα τα υλικά της sauce μέχρι να ομογενοποιηθούν και προσθέτετε το μείγμα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
- Ανακατεύετε και απολαμβάνετε.
Για να μαθαίνετε περισσότερα διατροφικά νέα ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram.
Διάβασε επίσης:Σαλάτα με ρεβύθια, ψητές πιπεριές και κάπαρη