Bowl με κινόα

ΥΛΙΚΑ

Για την σαλάτα:

  • Κινόα
  • Αμάρανθος
  • Φιλέ αμυγδάλου καβουρντισμένο
  • Κουκουνάρι καβουρντισμένο
  • Αβοκάντο 
  • Παντζάρι έτοιμο βρασμένο
  • Βερίκοκο 
  • Δυόσμος 

 

Για την ροζ sauce:

  • 80γρ γιαούρτι
  • 30γρ ζουμάκι από το παντζάρι
  • 2κ.σ ελαιόλαδο
  • 2κ.σ ξύδι βαλσάμικο
  • 1κ.γλ μέλι

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βράζετε την κινόα και τον αμάρανθο για 15-20 λεπτά.
  2. Ψήνετε το παντζάρι και έπειτα κόβετε σε μικρά κομμάτια(κρατήστε το ζουμάκι από το σακουλάκι!!!)
  3. Κόβετε το βερίκοκο σε μικρά κομμάτια
  4. Ψιλοκόβετε τον δυόσμο
  5. Κόβετε το αβοκάντο σε φετούλες
  6. Προσθέτετε τα παραπάνω υλικά σε ένα μπολ μαζί με το κουκουνάρι και το φιλέ αμυγδάλου.
  7. Ανακατεύετε όλα τα υλικά της sauce μέχρι να ομογενοποιηθούν και προσθέτετε το μείγμα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
  8. Ανακατεύετε και απολαμβάνετε.

 

Για να μαθαίνετε περισσότερα διατροφικά νέα ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram.


Διάβασε επίσης:Σαλάτα με ρεβύθια, ψητές πιπεριές και κάπαρη

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ