Σαλάτα με καπνιστό σολομό και αβοκάντο

ΥΛΙΚΑ

Μαρούλι
Ρόκα
Μαραθόριζα
Καπνιστό σολομό
1 αβοκάντο
Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 
Άνηθο ψιλοκομμένο 
Κάπαρη

Για το dressing:
Μαγιονέζα light
Χυμό λεμόνι
1 κ.σ. ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το μαρούλι σε χοντρά κομμάτια με το χέρι μας. 
Προσθέτουμε σε ένα μπολ τη ρόκα και τη μαραθόριζα που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες. 
Στη συνέχεια προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, την κάπαρη και τα ανακατεύουμε.
Τοποθετούμε όμορφα γύρω γύρω το αβοκάντο που έχουμε κόψει σε φέτες στην πιατέλα που θα σερβίρουμε τη σαλάτα.
Προσθέτουμε την πρασινάδα στο κέντρο, από πάνω τοποθετούμε το σολομό σε μεγάλα κομμάτια και τέλος περιχύνουμε με το dressing, το οποίο έχουμε φτιάξει χτυπώντας όλα τα υλικά μαζί.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!
Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 16, Περιστέρι, 12134

  • Ωράριο: Κατόπιν ραντεβού
  • Τηλ.: 2105722262 - 6947221887
  • Email: margeli@dietitian.gr
ΠΑΝΩ