Σαλάτα με καπνιστό σολομό και αβοκάντο
ΥΛΙΚΑ
- Μαρούλι
- Ρόκα
- Μαραθόριζα
- Καπνιστό σολομό
- 1 αβοκάντο
- Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- Άνηθο ψιλοκομμένο
- Κάπαρη
- Μαγιονέζα light
- Χυμό λεμόνι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- Κόβετε το μαρούλι σε χοντρά κομμάτια με το χέρι μας.
- Προσθέτετε σε ένα μπολ τη ρόκα και τη μαραθόριζα που έχετε κόψει σε λεπτές φέτες.
- Στη συνέχεια προσθέτετε το φρέσκο κρεμμυδάκι, την κάπαρη και τα ανακατεύετε.
- Τοποθετείτε όμορφα γύρω γύρω το αβοκάντο που έχετε κόψει σε φέτες στην πιατέλα που θα σερβίρετε τη σαλάτα.
- Προσθέτετε την πρασινάδα στο κέντρο, από πάνω τοποθετείτε το σολομό σε μεγάλα κομμάτια και τέλος περιχύνετε με το dressing, το οποίο έχετε φτιάξει χτυπώντας όλα τα υλικά μαζί.
Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολούθησε με στη ιστοσελίδα μου στο Facebook και στη σελίδα μου στο Instagram.
Διάβασε επίσης:Σαλάτα με ρεβύθια, ψητές πιπεριές και κάπαρη