Γαρίδες ψητές με ψητά λαχανικά

ΥΛΙΚΑ
 
  • Γαρίδες
  • Μελιτζάνες
  • Πιπεριές
  • Κολοκυθάκια
  • Καρότα
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
  • Βαλσάμικο με πορτοκάλι

 

 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 
  1. Κόβετε τις μελιτζάνες, τις πιπεριές, τα κολοκυθάκια και τα καρότα σε μπααστουνάκια (ζουλιέν).
  2. Ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο και αλάτι, ανακατεύετε τα και ψήνετε τα στον αέρα στους 180 βαθμούς.
  3. Ανακατεύετε τις γαρίδες με ελαιόλαδο, βαλσάμικο πορτοκάλι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
  4. Ψήνετε τις γαρίδες σε θερμογκρίλ στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.
  5. Στήνετε το πιάτο σας με τις γαρίδες και τα λαχανικά και ρίχνετε το θεϊκό ζουμάκι που έμεινε στο ταψί από τις γαρίδες.
  6. Πασπαλίζετε με ρίγανη, ελαιόλαδο και βαλσάμικο πορτοκάλι.

 

Για να μαθαίνετε περισσότερα διατροφικά νέα ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram.


Διάβασε επίσης: Ψάρι με λαχανικά.

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ