Γαρίδες ψητές με ψητά λαχανικά
- Γαρίδες
- Μελιτζάνες
- Πιπεριές
- Κολοκυθάκια
- Καρότα
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
- Βαλσάμικο με πορτοκάλι
- Κόβετε τις μελιτζάνες, τις πιπεριές, τα κολοκυθάκια και τα καρότα σε μπααστουνάκια (ζουλιέν).
- Ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο και αλάτι, ανακατεύετε τα και ψήνετε τα στον αέρα στους 180 βαθμούς.
- Ανακατεύετε τις γαρίδες με ελαιόλαδο, βαλσάμικο πορτοκάλι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
- Ψήνετε τις γαρίδες σε θερμογκρίλ στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.
- Στήνετε το πιάτο σας με τις γαρίδες και τα λαχανικά και ρίχνετε το θεϊκό ζουμάκι που έμεινε στο ταψί από τις γαρίδες.
- Πασπαλίζετε με ρίγανη, ελαιόλαδο και βαλσάμικο πορτοκάλι.
Για να μαθαίνετε περισσότερα διατροφικά νέα ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram.
Διάβασε επίσης: Ψάρι με λαχανικά.