Ψαρονέφρι με γιαούρτι και σόγια sauce
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό ψαρονέφρι σε κομμάτια
- 2 φλιτζ. γιαούρτι 2%
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 4 κ.σ. σόγια sauce
- 1 κ.γλ. πάπρικα
- 1 φλυτζ. τυρί τριμμένο light
- 4 κ.σ. λάδι
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Από το προηγούμενο βάζετε το ψαρονέφρι σε μπoλ με το γιαούρτι, τη μουστάρδα, τη σόγια sauce και την πάπρικα.
- Ανακατεύετε να γίνει καλή μείξη των υλικών.
- Σκεπάζετε το μπoλ και το βάζετε στο ψυγείο.
- Την επομένη, αλείφετε ένα πυρέξ με το λάδι και βάζετε μέσα τα κομμάτια κρέατος.
- Περιχύνετε με την υπόλοιπη σάλτσα που έμεινε και ρίχνετε πάνω το τυρί.
- Ψήνετε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, για 40-50 λεπτά.
Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολούθησε με στη ιστοσελίδα μου στο Facebook και στη σελίδα μου στο Instagram
Διάβασε επίσης: Light μελιτζάνες παπουτσάκια.