Γίγαντες με σπανάκι

ΥΛΙΚΑ

250 γρ γίγαντες φασόλια
1/2 κιλό σπανάκι
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μουλιάζουμε τα φασόλια σε χλιαρό νερό όλο το βράδυ. 
Την επόμενη μέρα βράζουμε τους γίγαντες για τουλάχιστον μία ώρα σε άφθονο νερό χωρίς αλάτι.
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το σπανάκι και το βγάζουμε λίγο πριν να είναι έτοιμο. 
Σ' ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, την ψιλοκομμένη ντομάτα, το σπανάκι και τη ρίγανη και τα αφήνουμε να βράσουν λίγο όλα μαζί.
Όταν είναι έτοιμοι οι γίγαντες, τους ρίχνουμε σ' ένα ταψί, ρίχνουμε από πάνω και το σπανάκι, ανακατεύουμε και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου μία ώρα ακόμα, μέχρι να μείνουν τα φασόλια με το λάδι τους.


ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!
Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 16, Περιστέρι, 12134

  • Ωράριο: Κατόπιν ραντεβού
  • Τηλ.: 2105722262 - 6947221887
  • Email: margeli@dietitian.gr
ΠΑΝΩ