• f-icon
  • mail-box
  • ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • ΒΙΝΤΕΟ
  • ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
logo
  • ΑΡΧΗ
  • ΠΡΟΦΙΛ
  • ΜΕΘΟΔΟΣ
  • Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
  • Νέα πυραμίδα διατροφής
  • Μεσογειακή διατροφή
  • Παχυσαρκία
  • Συναισθηματικό φαγητό
  • Σκέψεις για... σπορά
  • Εποχική διατροφή και γιορτές
  • Συνταγές
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • Για τη γυναίκα
  • Για τον άντρα
  • Για το παιδί
  • Για την τρίτη ηλικία
  • Για τη χορτοφαγία
  • Διατροφικά θέματα
  • Γνωρίστε... τα τρόφιμα
ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ
  • Θυρεοειδίτιδα του Χασιμότο (Hashimoto)
  • Διαβήτης
  • Γαστρεντερικά προβλήματα
  • Καρκίνος
  • Οστεοπόρωση
  • Υπέρταση
  • Καρδιαγγειακά νοσήματα
  • Ουρική αρθρίτιδα-Αυξημένο ουρικό οξύ
  • Σκληρυνση κατά πλάκας
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
  • Δείκτης Μάζας Σώματος
  • Καμπύλες ανάπτυξης

Σύνδεσμοι

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων Διατροφολόγων

Food and Drug Administration (FDA)

British Nutrition Foundation

The European Food Information Council

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO)

Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ)

Ελληνικό Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής

Ελληνικό Ινστιτούτο Οστεοπόρωσης

Academy of Nutrition and Dietetics


(c) Αναστασία Μαργέλη - Διαιτολόγος, διατροφολόγος, πτυχιούχος Χαροκοπείου Πανεπιστήμιου Αθηνών
Χρυσοστόμου Σμύρνης 16, Περιστέρι, 12134, Τηλ.: 2105722262 - 6947221887, margeli@dietitian.gr

Δείτε τον χάρτη

(c) Dietitian.gr - Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Υλοποίηση, Φιλοξενία: Hyper Center