Σαλάτα "σπανακόπιτα"

ΥΛΙΚΑ

  • κριθαράκι ολικής
  • λευκό τυρί (light)
  • σπανάκι φρέσκο
  • δυόσμος
  • άνηθος
  • πράσο (σοταρισμένο)
  • κρεμμυδάκι φρέσκο
  • αλάτι και πιπέρι


Για το dressing:

  • 1-2 κ.σ ελαιόλαδο
  • 1 κ.γλ μέλι
  • 1/2 λεμόνι
     

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βράσε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού στην συσκευασία και άφησέ το να κρυώσει.
  2. Ψιλόκοψε και σόταρε το πράσο προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι και άφησέ το να κρυώσει.
  3. Πρόσθεσε τα παραπάνω σε ένα μπολ.
  4. Κόψε τα λαχανικά και τα μυρωδικά και πρόσθεσέ τα στο μπολ μαζί με το τυράκι σου σπασμένο από πάνω.
  5. Ανακάτεψε τα υλικά για το dressing και πρόσθεσέ τα στην σαλάτα
  6.  Ανακάτεψε και απόλαυσέ την.

 

Δες εδώ το βίντεο με τα βήματα αναλυτικά.

 

Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα, ακολούθησέ μας στην σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram.


Διάβασε επίσης: Πλιγουροσαλάτα

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ