Ψαρονέφρι με γιαούρτι και σόγια σος


ΥΛΙΚΑ

1 κιλό ψαρονέφρι σε κομμάτια
2 φλιτζ. γιαούρτι 2%
2 κ.σ. μουστάρδα
4 κ.σ. σόγια  σως
1 κ.γλ.  πάπρικα
1 φλυτζ. τυρί τριμμένο light
4 κ.σ. λάδι
Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Από το προηγούμενο βάζετε το ψαρονέφρι σε μπωλ με το  γιαούρτι, τη μουστάρδα, τη σόγια σως  και την πάπρικα. Ανακατεύετε να γίνει καλή μείξη των υλικών. Σκεπάζετε το μπώλ και το βάζετε στο ψυγείο.

Την επομένη, αλείφετε ένα πυρέξ με το λάδι και βάζετε μέσα τα κομμάτια  κρέατος.

Περιχύνετε με την υπόλοιπη σάλτσα που έμεινε και ρίχνετε πάνω το τυρί. Ψήνετε σε καλά  προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, για  40-50 λεπτά.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!

 

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 16, Περιστέρι, 12134

  • Ωράριο: Κατόπιν ραντεβού
  • Τηλ.: 2105722262 - 6947221887
  • Email: margeli@dietitian.gr
ΠΑΝΩ