Πρωτεϊνική τορτίγια σε 5'

ΥΛΙΚΑ

  • 1 ασπράδι αυγού
  • 2 κ.σ. κεφίρ (ή αραιό γιαούρτι)
  • 2 κ.σ. αλεύρι (βρώμης)


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αναμιγνύεις όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ομοιογενής χυλός.
  2. Ζεσταίνεις ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψεκάζεις με λίγο λάδι.
  3. Απλώνεις τον χυλό και ψήνεις ελαφρώς από την μία πλευρά.
  4. Αναποδογυρίζεις και προσθέτεις τα υλικά σου (πχ. τυρί, αυγό, ντομάτα, πιπεριά, μανιτάρια, κλπ.).
  5. Διπλώνεις την τορτίγια σου στη μέση και απολαμβάνεις!
 
 

Δες εδώ το βίντεο με τα βήματα αναλυτικά.

 

Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα, ακολούθησέ μας στην σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram.

 

Διάβασε επίσης: Μπισκότα βρώμης σε 10 λεπτά

 
Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ