Πένες λευκές
ΥΛΙΚΑ
- 500γρ. πένες
- 2-3κ.σ ελαιόλαδο
- Λαχανικά(πχ μπρόκολο ή μανιτάρια και πιπερια κόκκινη ή μελιτζάνα και ντοματινια ή τριμμένα κολοκυθάκια και καροτα ή σπανάκι κτψ και κρεμμυδάκια ή mix πολλών λαχανικών).
- 1 κεσεδάκι τυρί κρέμα light
- Γάλα κατά βούληση
- Αλάτι, πιπέρι, φρέσκα μυρωδικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζετε τις πένες al dente.
- Σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο, σοτάρετε τα λαχανικά σας.
- Προσθέτετε τυρί κρέμα light και μετά από λίγο τις πένες χωρίς να τα στραγγίξετε.
- Ανακατεύετε και προσθέτετε λίγο νεράκι από το νερό των μακαρονιών ή λίγο γάλα μέχρι να "δέσει" σε μια ελαφριά σάλτσα.
- Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και όποια ωμά μυρωδικά θέλετε.
Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολούθησε με στη ιστοσελίδα μου στο Facebook και στη σελίδα μου στο Instagram
Διάβασε επίσης:Μαραρονοσαλάτα