Πένες λευκές

ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. πένες
  • 2-3κ.σ ελαιόλαδο
  • Λαχανικά(πχ μπρόκολο ή μανιτάρια και πιπερια κόκκινη ή μελιτζάνα και ντοματινια ή τριμμένα κολοκυθάκια και καροτα ή σπανάκι κτψ και κρεμμυδάκια ή mix πολλών λαχανικών).
  • 1 κεσεδάκι τυρί κρέμα light
  • Γάλα κατά βούληση
  • Αλάτι, πιπέρι, φρέσκα μυρωδικά

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 

  1. Βράζετε τις πένες al dente.
  2. Σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο, σοτάρετε τα λαχανικά σας.
  3. Προσθέτετε τυρί κρέμα light και μετά από λίγο τις πένες χωρίς να τα στραγγίξετε.
  4. Ανακατεύετε και προσθέτετε λίγο νεράκι από το νερό των μακαρονιών ή λίγο γάλα μέχρι να "δέσει" σε μια ελαφριά σάλτσα.
  5. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και όποια ωμά μυρωδικά θέλετε.

 

 

Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολούθησε με στη ιστοσελίδα μου στο Facebook και στη σελίδα μου στο Instagram


Διάβασε επίσης:Μαραρονοσαλάτα

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ