Πένες με σάλτσα καρυδιών

ΥΛΙΚΑ

  • 500  γρ.  πένες
  • 150  γρ.  καρύδια  τριμμένα
  • 30   γρ.  κουκουνάρια
  • Ψίχα   από  2  φέτες  ψωμί  τόστ  ολικής  άλεσης
  • 2   σκελίδες  σκόρδο
  • 3   κ.σ.  γεμάτες  τυρί  κρέμα  light
  • 5  κ.σ.  λάδι
  • Λίγο  ψιλ/νο  μαϊντανό  για  πασπάλισμα
  • Αλάτι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

  1. Στο  μούλτι  ( multi  ), βάζετε  τα  καρύδια, τα  κουκουνάρια,  την  ψίχα  του  ψωμιού (την  έχετε  μουσκέψει  και  στύψει  ελαφρά  προηγουμένως ) και  το  σκόρδο.  Τα  πολτοποιείτε  όλα  μαζί.
  2.  Ρίχνετε  αλάτι  και  το  λάδι. 
  3. Τελειώνετε  ρίχνοντας  το  τυρί  κρέμα.
  4. Αφού  ανακατευτούν  καλά  τα  υλικά, βγάζετε  από  το  μούλτι  και  περιχύνετε  τα  βρασμένα  ζυμαρικά  με  την  σάλτσα. 
  5. Πασπαλίζετε  με  τον  μαϊντανό  και  σερβίρετε.

 

 

Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολούθησε με στη ιστοσελίδα μου στο Facebook και στη σελίδα μου στο Instagram


Διάβασε επίσης: Πένες λευκές.

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ