Παντζαροσαλάτα με ξινόμηλα

ΥΛΙΚΑ

4 μέτρια παντζάρια βρασμένα (μόνο οι βολβοί)
1 ξινόμηλο
1- 2 γιαούρτια στραγγιστά light
2-3 κ.σ. μαγιονέζα light
50 γρ. καρύδια τριμμένα
1 ποτήρι του κρασιού ξύδι με εστραγκόν
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα βρασμένα από την προηγούμενη μέρα παντζάρια σε κύβους, τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα αφήνουμε για 5 λεπτά στο ξύδι.
Κόβουμε το μήλο στα τέσσερα, το καθαρίζουμε και το τρίβουμε με ένα τρίφτη σε μεγάλα ξύσματα.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα, σουρώνουμε τα παντζάρια και όλα τα υλικά μαζί τα ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ. 
Προσθέτουμε το αλάτι και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. 
Πριν το σερβίρισμα, πασπαλίζουμε με το καρύδι.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!
Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 16, Περιστέρι, 12134

  • Ωράριο: Κατόπιν ραντεβού
  • Τηλ.: 2105722262 - 6947221887
  • Email: margeli@dietitian.gr
ΠΑΝΩ