Μπισκότα με κολοκύθι

ΥΛΙΚΑ

  • 180 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ολικής άλεσης.
  • 100 γρ. ψιλοκομμένη βρώμη.
  • 200 γρ. καστανή ζάχαρη.
  • 100 γρ. βούτυρο αγελαδινό λιωμένο.
  • 90 γρ. γιαούρτι στραγγιστό ελαφρύ.
  • 100 γρ. κολοκύθι τριμμένο.
  • 1 αυγό.
  • 50 γρ. σοκολάτα με στέβια τριμμένη.
  • 1/4 κ.γλ αλάτι.
  • 1/4 κ.γλ σόδα φαγητού.
  • 1/4 κ.γλ κανέλα.
  • 1 βανίλια.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, το αλάτι, την σόδα και την κανέλα.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάτε τη ζάχαρη με το βούτυρο και μετά προσθέτετε το αυγό, το γιαούρτι και τη βανίλια.
  3. Προσθέτετε το μείγμα του αλευριού και μετά την βρώμη , την σοκολάτα και το κολοκύθι.
  4. Με ένα κουτάλι σχηματίζετε τα μπισκότα σε ταψί στο οποίο έχετε απλώσει λαδόκολλα , αφήνοντας κάποιο κενό ανάμεσα τους γιατί φουσκώνουν.
  5. Ψήνετε για περίπου 15 λεπτά.

 

 

Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολούθησε με στη ιστοσελίδα μου στο Facebook και στη σελίδα μου στο Instagram


Διάβασε επίσης: Κέικ λαχανικών.

 

 

 

 

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ