Μπισκότα με κολοκύθι
ΥΛΙΚΑ
- 180 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ολικής άλεσης.
- 100 γρ. ψιλοκομμένη βρώμη.
- 200 γρ. καστανή ζάχαρη.
- 100 γρ. βούτυρο αγελαδινό λιωμένο.
- 90 γρ. γιαούρτι στραγγιστό ελαφρύ.
- 100 γρ. κολοκύθι τριμμένο.
- 1 αυγό.
- 50 γρ. σοκολάτα με στέβια τριμμένη.
- 1/4 κ.γλ αλάτι.
- 1/4 κ.γλ σόδα φαγητού.
- 1/4 κ.γλ κανέλα.
- 1 βανίλια.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, το αλάτι, την σόδα και την κανέλα.
- Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάτε τη ζάχαρη με το βούτυρο και μετά προσθέτετε το αυγό, το γιαούρτι και τη βανίλια.
- Προσθέτετε το μείγμα του αλευριού και μετά την βρώμη , την σοκολάτα και το κολοκύθι.
- Με ένα κουτάλι σχηματίζετε τα μπισκότα σε ταψί στο οποίο έχετε απλώσει λαδόκολλα , αφήνοντας κάποιο κενό ανάμεσα τους γιατί φουσκώνουν.
- Ψήνετε για περίπου 15 λεπτά.
Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολούθησε με στη ιστοσελίδα μου στο Facebook και στη σελίδα μου στο Instagram
Διάβασε επίσης: Κέικ λαχανικών.