Μοσχάρι με ρεβύθια

ΥΛΙΚΑ                                                         
 
400 γρ. ρεβύθια βρασμένα
1/2 κιλό μοσχάρι ελιά
1 κρεμμύδι μεγάλο ξερό ψιλοκομμένο
1/2 φλ. κόκκινο ξηρό κρασί
1 1/2 κ.σ πελτέ ντομάτας
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 
1 καρότο ψιλοκομμένο
2 φύλλα δάφνης
3 κόκκους μπαχάρι 
αλάτι, πιπέρι κύμινο, ρίγανη
1/4 φλ. ελαιόλαδο
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 
Βάζουμε τα ρεβύθια, το κρεμμύδι, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο μέσα στη γάστρα μας.
Από πάνω βάζουμε τα κομμάτια από το μοσχαράκι μας, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, βάζουμε και τα μπαχαρικά μας.
Μέσα στο κρασί διαλύουμε τον πελτέ ντομάτας και περιχύνουμε το φαγητό μας.
Καλύπτουμε με νερό και το βάζουμε στο φούρνο μας να ψηθεί έως ότου πιεί τα υγρά του.
                                                                
                                                                                                    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!
 
 
Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 16, Περιστέρι, 12134

  • Ωράριο: Κατόπιν ραντεβού
  • Τηλ.: 2105722262 - 6947221887
  • Email: margeli@dietitian.gr
ΠΑΝΩ