Μοσχάρι με μανιτάρια

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο
1 μεγάλο κρεμμύδι
500 γρ. μανιτάρια 
350 γρ. κρέμα γάλακτος light
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Λίγη βότκα
1 κ.γλ. κόρν φλάουερ
αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε το κρέας με τις 2 κ.σ. ελαιόλαδο. 
Όταν ροδίσει, σβήνουμε με τη βότκα και μόλις εξατμιστεί η βότκα, προσθέτουμε νερό μέχρι να καλύψει το κρέας και ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι. 
Αφήνουμε να σιγοβράσει 40'-50'.
Σ' ένα μικρό κατσαρολάκι σωτάρουμε το κρεμμύδι με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. 
Όταν είναι έτοιμα τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα που έχουμε το κρέας και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
Μόλις πάρουν βράση διαλύουμε και προσθέτουμε το κορν φλάουερ για να δέσουμε τη σάλτσα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε ιδανικά με ρύζι καστανό.

                                                                           ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!
Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 16, Περιστέρι, 12134

  • Ωράριο: Κατόπιν ραντεβού
  • Τηλ.: 2105722262 - 6947221887
  • Email: margeli@dietitian.gr
ΠΑΝΩ