Λαζάνια με σπανάκι

ΥΛΙΚΑ


500 γρ. λαζάνια ολικής άλεσης
840 γρ. κατεψυγμένο ψιλοκομμένο σπανάκι
450 γρ. τυρί ρικότα ή μυζήθρα με χαμηλά λιπαρά
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένη βραστή γαλοπούλα
2 φλιτζάνια ή 420 γρ. σάλτσα ντομάτας
225 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μία κατσαρόλα αχνίζουμε χωρίς λάδι και χωρίς νερό το σπανάκι. 
Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο ένα ταψάκι, βάζουμε μία στρώση από τη σάλτσα ντομάτας και στρώνουμε τα λαζάνια. 
Κατόπιν απλώνουμε λίγο από το σπανάκι, τη ντομάτα, το τυρί ρικότα και λίγη από τη βραστή γαλοπούλα πάνω από τα λαζάνια.
Στη συνέχεια βάζουμε μία δεύτερη στρώση από τα λαζάνια και μετά βάζουμε πάλι λίγο σπανάκι, λίγη ντομάτα, λίγο τυρί ρικότα και γαλοπούλα. 
Επαναλαμβάνουμε με την ίδια σειρά υλικών και τέλος ραντίζουμε με λίγη σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζουμε με την τριμμένη μοτσαρέλα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45' περίπου.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!
Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 16, Περιστέρι, 12134

  • Ωράριο: Κατόπιν ραντεβού
  • Τηλ.: 2105722262 - 6947221887
  • Email: margeli@dietitian.gr
ΠΑΝΩ