Κωνάκια τορτίγιας

ΥΛΙΚΑ

  • 2 μεγάλες τορτίγιες ολικής άλεσης
  • 1 στήθος κοτόπουλο που περίσσεψε
  • Μαρούλι
  • Ντομάτα
  • Αγγούρι
  • 3 κ.σ. τυρί light τριμμένο
  • 3 κ.σ. καλαμπόκι
     

Για τη σως

  • 3 κ.σ. μαγιονέζα light
  • 1 κ.γλ. κέτσαπ
  • 1 κ.γλ. μουστάρδα
  • 1 κ.σ. μπαλσάμικο ξύδι
  • 2 κ.σ. νερό
  • 1 κ.γλ. μέλι

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβεις τις τορτίγιες στη μέση, φτιάχνεις κωνάκια και τα στερεώνεις με οδοντογλυφίδα.
  2. Ψήνεις στους 180°C στον αέρα για 5-10 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανά.
  3. Σε μπολ ανακατεύεις τα υλικά της σως μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα.
  4. Σε άλλο μπολ βάζεις το κοτόπουλο, το μαρούλι, την ντομάτα, το τυρί, το αγγούρι και το καλαμπόκι.
  5. Περιχύνεις με τη σως και ανακατεύεις καλά.
  6. Γεμίζεις τα κωνάκια με τη σαλάτα όταν κρυώσουν και... απόλαυση!

 

Δες εδώ το video με τα βήματα αναλυτικά.

 

Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα, ακολούθησέ μας στην σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram.

 

Διάβασε επίσης: Δροσερό σάντουιτς με αγγούρι

 

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ