Κολοκυθοκεφτέδες φούρνου

ΥΛΙΚΑ

4  κ.σ λάδι
1  κιλό κολοκυθάκια τριμμένα και στυμένα  καλά
2  μεγάλα κρεμμύδια  τριμμένα (με το  χυμό τους )
½  ματσάκι μαϊντανός  ψιλ/νος
½  ματσάκι άνιθος  ψιλ/νος
Δυόσμος 
¾  φλυτζ. φρυγανιά  τριμμένη
2  κ.γλ. κοφτά  κορν-φλάουρ
Αλάτι,πιπέρι, θυμάρι
Αλεύρι για τύλιγμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μπώλ βάζετε τα κολοκυθάκια, προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα 2 κ.σ  λάδι και 
ζυμώνετε. 

Αφήνετε το μείγμα να σταθεί για 15 λεπτά. Πλάθετε τους κεφτέδες, τους αλευρώνετε ελαφρά  και τους τοποθετείτε σε αντικολλητικό ταψάκι που έχετε λαδώσει με τις άλλες 2 κ.σ  λάδι.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για 30 λεπτά. Γυρνάτε με 
σπάτουλα προσεκτικά τους κεφτέδες και συνεχίζετε το ψήσιμο για 15 λεπτά ακόμη.

Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα, κίτρινο τυρί Light, αλλά nα προσέξετε πολύ στο αλάτι.
 
  

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 16, Περιστέρι, 12134

  • Ωράριο: Κατόπιν ραντεβού
  • Τηλ.: 2105722262 - 6947221887
  • Email: margeli@dietitian.gr
ΠΑΝΩ