Εμμανουέλα Στεφανιδάκη

Το πόσο αξιόλογος άνθρωπος και επαγγελματίας είναι η Αναστασία, το διαπιστώνει κανείς από την πρώτη κιόλας επαφή μαζί της. Η ηρεμία της, η ποιότητά της και η σοβαρή αντιμετώπιση των ανθρώπων που την επισκέπτονται, φανερώνει την ειλικρινή της διάθεση για βοήθεια και σκληρή δουλειά. Αντιμετωπίζει την κάθε περίπτωση απόλυτα εξατομικευμένα και όχι επιφανειακά, όπως συνηθίζεται. 

Παρέχει πρακτικές συμβουλές, εξετάζει τo διατροφικό προφίλ πολύπλευρα και είναι πάντα εκεί για να αναγνωρίσει την ανάγκη και να καθοδηγήσει με τον πιο ασφαλή και κατάλληλο, για τον καθένα, τρόπο προς την κατεύθυνση της διαχείρισης του διατροφικού προβλήματος και τη σταδιακή επίλυσή του.

Έχει καταφέρει να μην είναι απλά η διαιτολόγος μου, αλλά ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης, ο οποίος με εμπνέει και με βοηθά να βελτιώνω όχι μόνο το σώμα μου, αλλά πολύ περισσότερο τη σχέση μου με το φαγητό και τη σκέψη μου εν γένει.

Στο ταξίδι της απώλειας του βάρους και της διατήρησής του, ενοχές και δυσάρεστα συναισθήματα με αρωγό την Αναστασία δεν υπάρχουν, παρά μόνο υγιής αντιμετώπιση του "λάθους" και εκμετάλλευσή του για μια πιο ισορροπημένη και λειτουργική διατροφική συμπεριφορά.

Επίσης, με την Αναστασία δεν θα βαρεθείς ποτέ.

Μοιράζεται νόστιμες και υγιεινές συνταγές για όλα τα γούστα, μακριά από τα τετριμμένα, όπως ακριβώς πράττει και στο κομμάτι της ψυχολογικής υποστήριξης, γεγονός που φανερώνει την συνεχή της προσπάθεια για εξέλιξη και νέα γνώση, την οποία χαρίζει γενναιόδωρα.

Νιώθω ευγνώμων που την έχω γνωρίσει!

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ