Cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη με στέβια

ΥΛΙΚΑ

120 γρ μαργαρίνη light
1 κ.σ. στέβια σε σκόνη
3 κ.σ. γάλα χαμηλών λιπαρών
2 κ.σ. κακάο άγλυκο
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρ. νιφάδες βρώμης
1 κ.γ. baking powder

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160-170 βαθμούς και βάζουμε τη σχάρα του φούρνου ψηλά.
Σ' ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ τη μαργαρίνη με τη στέβια για 2-3 λεπτά μέχρι να αφρατέψει και στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και το κακάο μέχρι να ενσωματωθούν στο μείγμα. 
Προσθέτουμε το αλεύρι, το baking powder, το μοσχοκάρυδο και τις μισές νιφάδες βρώμης και συνεχίζουμε να χτυπάμε.
Τέλος προσθέτουμε και τις υπόλοιπες νιφάδες και ζυμώνουμε με το χέρι, δεν χρειάζεται να ενσωματωθούν εντελώς και να χαθούν μέσα στη ζύμη.
Σ' ένα ταψάκι στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί.Πλάθουμε μπαλάκια ζύμης στο μέγεθος ενός καρυδιού και τα πατικώνουμε. 
Ψήνουμε για 12 λεπτά περίπου. Μην ξεχνάτε ότι τα μπισκότα σκληραίνουν καθώς κρυώνουν.


ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!
Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 16, Περιστέρι, 12134

  • Ωράριο: Κατόπιν ραντεβού
  • Τηλ.: 2105722262 - 6947221887
  • Email: margeli@dietitian.gr
ΠΑΝΩ