Έλα να με γνωρίσεις!

Έλα να με γνωρίσεις!
.
.
..
..
.
 
.
.
.
 
Γεια! Είμαι η Αναστασία!
 
Είμαι διαιτολόγος διατροφολόγος και θα ήταν χαρά και τιμή μου να είμαι ο άνθρωπος που μαζί θα κάνουμε το ταξίδι της διατροφή σου!
Θέλεις να χάσεις βάρος; Θέλεις να βελτιώσεις την υγεία σου; Θέλεις να χτίσεις μια αρμονική σχέση με το φαγητό; Όποιος κι αν είναι ο σκοπός του ταξιδιού σου, είμαι εδώ!
 
Με σεβασμό στις ανάγκες σου, σε εσένα!
 
Story of my life
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Περιστέρι Αττικής, όπου βρίσκεται και το γραφείο μου! Εκεί μπορούμε να γνωριστούμε και από κοντά, ώστε να βρούμε λύσεις μέσα από αμέτρητες επιλογές, για όλα τα διατροφικά ζητήματα που σε απασχολούν.
Φυσικά μπορείς να με βρεις και online
 
Γιατί έγινα διατροφολόγος:
 
Ο λόγος που έγινα διατροφολόγος και αγαπώ τόσο πολύ να βοηθάω ανθρώπους σε διατροφικά θέματα, αυτό το κλικ που γίνεται μέσα σου και λες “θα γίνω αυτό…”!
Ήταν νομίζω οι γονείς μου!!
Έχοντας δυο σοβαρά παχύσαρκους γονείς, ήρθα από νωρίς σε επαφή με την παθογένεια της παχυσαρκίας (ναι, είναι παθογένεια, αλλά και μια απόφαση μακριά από την αλλαγή).
Έτσι, η αγάπη μου για τον άνθρωπο και η χαρά της επικοινωνίας, αλλά κι ότι θα είμαι το λιθαράκι για να αλλάξει κάποια/ος τη ζωή του ήταν αυτά που με οδήγησαν στο σήμερα. Γιατί το φαγητό δεν είναι απλά τροφή.
 
Όπως είπε η Βιρτζίνιας Γουλφ:
 
“Δεν μπορεί κάποιος να σκεφτεί καλά, να αγαπήσει καλά, να κοιμηθεί καλά, αν δεν έχει φάει καλά”.
 
Γιατί να επιλέξεις εμένα;
 
Μια από τις βασικές μου αρχές είναι το “πρώτα ο άνθρωπος και οι ανάγκες του με σεβασμό στον ίδιο”. Για το λόγο αυτό η διατροφή - διαιτολογία δεν είναι απλά ένα πρόγραμμα για απώλεια βάρους ή βελτίωση εμφάνισης.
Έχει να κάνει με το ότι θέλεις να νιώθεις όμορφα, να εξυψώσεις την υγεία σου και τον τρόπο ζωής σου μέσω της σωστής διατροφής. 
 
Δεν θα προσαρμοστείς εσύ σε κάποια “πρέπει”, αλλά θα δημιουργήσουμε μαζί ένα πρόγραμμα ακριβώς πάνω σου με τροφές που σου αρέσουν και σε βοηθούν.
Δε θα στερηθείς τίποτα και με υπομονή κι επιμονή θα δουλέψουμε πάνω στους διατροφικούς σου στόχους με αμέτρητα εργαλεία τρόπους και επιλογές.
 
Συνταγές, ιδέες για σνακ, διέξοδος από την διατροφική ρουτίνα, υποστήριξη, ενθάρρυνση, διατροφική εκπαίδευση είναι κάποια που θέλω να σου προσφέρω. Να ξέρεις πως θα είμαι παρέα σου και πως δεν είσαι μόνη/ος στο ταξίδι αυτό!
 
Γράμματα και τέχνες!
 
Δε θέλω να σε κουράσω με πολλές λεπτομέρειες για σπουδές, σεμινάρια και πτυχία.
Αν θέλεις να δεις το πλήρες βιογραφικό μου ωστόσο πάτα εδώ
 
Όμως στην ουσία, η ανάγκη για λύση στο πρόβλημα που βασανίζει τον καθέν@  υπερβαίνει κάθε πτυχίο και έγκειται στον άνθρωπο.
 
Ας σου πω λοιπόν, λίγα λόγια για εμένα...
 
Με περηφάνια, λοιπόν, με πάθος, και χωρίς φόβο σου δηλώνω ότι ολοκλήρωσα με επιτυχία τις σπουδές μου στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Διαιτολογίας & Διατροφής. Λόγω του ότι ήθελα να μαθαίνω τα πάντα γύρω από την επιστήμη μου, παρακολούθησα δεκάδες σεμινάρια, συνεργάστηκα με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης μέσω ομιλιών και προγραμμάτων, συμμετείχα σε διάφορα συνέδρια ενώ είμαι υπέρμαχος της δια βίου μάθησης και εκπαίδευσης, γι'αυτό και συνεχίζω να μαθαίνω και να εκπαιδεύομαι.
 
Το 2012 συνειδητοποίησα πως η ψυχολογία με την διατροφή πάνε "χεράκι-χεράκι" και παρακολούθησα το εξ αποστάσεως σεμινάριο "Οργάνωση και προσωπική συμβουλευτική" (Life coaching) στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.
 
Έχω ασχοληθεί με την διατροφή σε ομάδες, την ψυχολογία της διατροφής, τη διατροφική αντιμετώπιση ασθενειών, την παχυσαρκία, αλλά πολύ περήφανη και χαρούμενη είμαι για ένα συγκεκριμένο θέμα: Την παιδική διατροφή!
 
Από νωρίς κατάλαβα πως μου αρέσει να δουλεύω με οικογένειες και παιδιά και να βοηθώ να  “χτίσουν” καλές διατροφικές συνήθειες από την βρεφική ηλικία και την εισαγωγή τροφών ακόμη!
 
Οι πιο μεγάλες διατροφικές αλλαγές γίνονται μέσα στον πυρήνα της  οικογένειας και ωφελούν όλους!
 
Τα μέσα…!
 
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι, θα ήθελα να σου πω ότι η χάρη μου έφτασε και στην τηλεόραση, όπως και στο instagram, όπου είχα την ευκαιρία να ενημερώσω πολύ κόσμο για θέματα διατροφής, όπως ίσως και εσένα κάποια στιγμή. Παράλληλα, ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία που μοιράστηκα πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες και μακάρι να έχω βοηθήσει έστω κι έμμεσα κάποιους/ες να βρουν λύσεις.
Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ