Αλμυρά κρακεράκια με σπόρους
ΥΛΙΚΑ
- 1/2 κούπα ηλιόσπορους
- 1/2 κούπα κολοκυθόσπορους
- 1/2 κούπα λιναρόσπορο
- 1/2 κούπα λευκό σουσάμι
- 2 κ.σ. seasoning (σκόνη κρεμμύδι, σκόνη σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, παπαρουνόσπορος, μαύρο σουσάμι)
- 1 κούπα ζεστό νερό
- Ελαιόλαδο για το άλειμμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύεις σε ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί με το νερό και αφήνεις το μίγμα στην άκρη για 10 λεπτά.
- Αλείφεις με ελαιόλαδο μια λαδόκολλα που έχεις βάλει σε ταψάκι και απλώνεις το μίγμα σε λεπτή στρώση.
- Απλώνεις λίγο ακόμη ελαιόλαδο από πάνω και ψήνεις για 30-35 λεπτά στους 170 βαθμούς.
- Αφού κρυώσει, σπας τα κρακεράκια σου σε ακανόνιστα κομμάτια.
**Αν θέλεις ίσα τετράγωνα κομμάτια, μπορείς να τα κόψεις πριν το ψήσιμο.
Δες εδώ το video με τα βήματα αναλυτικά.
Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα, ακολούθησέ μας στην σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram.
Διάβασε επίσης: Μπισκότα βρώμης σε 10 λεπτά