Ψαρονέφρι με γιαούρτι και σόγια sauce

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό ψαρονέφρι σε κομμάτια
  • 2 φλιτζ. γιαούρτι 2%
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 4 κ.σ. σόγια sauce
  • 1 κ.γλ.  πάπρικα
  • 1 φλυτζ. τυρί τριμμένο light
  • 4 κ.σ. λάδι
  • Αλάτι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Από το προηγούμενο βάζετε το ψαρονέφρι σε μπoλ με το  γιαούρτι, τη μουστάρδα, τη σόγια sauce και την πάπρικα.
  2. Ανακατεύετε να γίνει καλή μείξη των υλικών.
  3. Σκεπάζετε το μπoλ και το βάζετε στο ψυγείο.
  4. Την επομένη, αλείφετε ένα πυρέξ με το λάδι και βάζετε μέσα τα κομμάτια  κρέατος.
  5. Περιχύνετε με την υπόλοιπη σάλτσα που έμεινε και ρίχνετε πάνω το τυρί.
  6. Ψήνετε σε καλά  προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, για  40-50 λεπτά.

 

 

Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολούθησε με στη ιστοσελίδα μου στο Facebook και στη σελίδα μου στο Instagram


Διάβασε επίσης: Light μελιτζάνες παπουτσάκια.

 

 

 

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ