Πίτσα με βάση από κουνουπίδι

ΥΛΙΚΑ
Για τη βάση της πίτσας:
 
500γρ κουνουπίδι
1/2 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα
1 αυγό
αλάτι, πιπέρι, βασιλικός,ριγανη
+ο,τι βάλετε πάνω στην πίτσα
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβετε το κουνουπίδι (περίπου 500γρ) στο μπλέντερ και το βάζετε για 4 λεπτά στον φούρνο μικροκυμάτων
Το αφήνετε να κρυώσει και το στίβετε πολύ καλά με ένα τούλι ή μια πετσέτα (όπως το αγγούρι για το τζατζίκι)
Το αναμειγνύετε με 1 αυγο και 1/2 κούπα μοτσαρελα τριμμένη. Προσθέτετε αλάτι, πιπερι, ρίγανη και βασιλικό.
Βάζετε το "ζυμαράκι" σε μια λαδόκολλα και το ανοίγετε με το χέρι. Εναλλακτικά το τοποθετείτε ανάμεσα σε 2 λαδοκολλες και το ανοίγετε με τον πλάστη για να βγει πιο λεπτό. Στην άκρη μπορείτε να πιέσετε περιμετρικά προς τα μέσα σχηματιζοντας την άκρη της πίτσας.
Ψήνετε για 15 λεπτά περίπου στους 200 βαθμους μέχρι να ροδοκοκκινισει
Προσθέτετε σαλτσα, τυρί και τα υλικά της επιλογής σας κι ψηνετε για αλλά 5-7 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.