Μπιφτέκια φασολιών

ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ μαύρα φασόλια βρασμένα
  • 200γρ νιφάδες βρώμης
  • 200γρ τριμμένη ντομάτα
  • 200γρ τριμμένο κρεμμύδι
  • μαιντανό
  • 4 κ.σ ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ βαλσάμικο ξύδι
  • 2 κ.σ λιναρόσπορος (προαιρετικά)
  • 2 κ.γλ μείγμα μπαχαρικών για μπιφτέκια ή τα μπαχαρικά της αρεσκείας σας
  • αλάτι, πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζετε στο μπλέντερ το κρεμμύδι και την ντομάτα και τα αλέθετε. Τα προσθέτετε σε ένα μπωλ.
  2. Αλέθετε τα φασόλια στο μπλέντερ και τα προσθέτετε και αυτά στο μπωλ.
  3. Ρίχνετε την βρώμη και τα υπόλοιπα υλικά.
  4. Πλάθετε σε μπιφτέκια.
  5. Αλέιφετε ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και αφού ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά τοποθετείτε τα μπιφτέκια. Κλείνετε το καπάκι.
  6. Μόλις πάρουν χρώμα από την μία πλευρά , γυρίζετε από την άλλη, αφήνετε για λίγα λεπτά και είναι έτοιμα!

 

Για να μαθαίνεις περισσότερα διατροφικά νέα ακολούθησε με στη ιστοσελίδα μου στο Facebook και στη σελίδα μου στο Instagram.


Διάβασε επίσης: Σαλάτα με ρεβύθια, ψητές πιπεριές και κάπαρη.

Ενδιαφέρον ή απορίες;

Επικοινώνησε μαζί μας

Ακολούθησέ με στο Instagram
ΠΑΝΩ