Επιλέξτε σωστά τον (άγριο) σολομό σας!

Ο σολομός είναι μία εξαιρετική πηγή ω3 λιπαρών οξέων, πρωτείνης, βιταμινών A και D. Αποφασίστε να τον εντάξετε στο διαιτολόγιο σας επιλέγοντας ωστόσο την πηγή προέλευσης του ώστε να διασφαλίσετε την ποιότητα. Η πιστοποίηση "MSC" σημαίνει ότι έχει ταυτοποιηθεί η υψηλή ποιότητα στην αλιεία του ψαριού και έχει δοθεί σημασία στην διατήρηση της ισορροπίας του οικοσυστήματος. 

Ενημερωθείτε σχετικά:

http://traveladvisorgr.blogspot.gr/2006/11/blog-post_1639.html